Прес-центр13 лютого 2014, 11:02

Юних виконавців з усіх регіонів України запрошують до участі у Всеукраїнському фестивалі–конкурсі «Музична школа – 2014»

Юних виконавців з усіх регіонів України запрошують 22–23 лютого до м. Києва, де відбудеться V Всеукраїнський фестиваль–конкурс дитячого і юнацького мистецтва «Музична школа – 2014», повідомляє Творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва».

 

Щорічний Всеукраїнський фестиваль–конкурс дитячого і юнацького мистецтва «Музична школа» - це мистецький захід, покликаний сприяти піднесенню рівня і популяризації кращих зразків сучасного мистецтва. Засновник і організатор фестивалю – Творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва України».

 

Мета «Музичної школи» - сприяння подальшому розвитку дитячого і юнацького мистецтва, виявлення обдарованих талановитих виконавців і авторів, підсилення впливу професійного українського мистецтва у естетичному вихованні дітей і молоді. Основне завдання - культурологічна, інформаційна діяльність, виявлення нових талановитих виконавців і авторів у фестивальних жанрах.

 

До участі у конкурсі запрошуються дитячі та юнацькі творчі колективи, окремі виконавці (солісти) у академічному, фольклорному і естрадному жанрах з усіх регіонів України і зарубіжжя. Учасникам необхідно представити у конкурсній програмі два концертні номери у різних жанрах. 

 

Заявки на участь у «Музичній школі» приймаються до 21 лютого 2014 року за адресою: вул. Хрещатик, 22, а/с В – 393,  м. Київ – 1, Україна, 01001. Контактна особа – Дехтяренко Леонід Федорович, тел. 095-794-03-52, e-mail: estrada@estrada.org.ua

 

Наталія Коршакова