Прес-центр13 лютого 2014, 10:02

З 1 лютого 2014 року розпочалися прослуховування Всеукраїнського фестивалю сучасної естрадної пісні «Пісенний вернісаж - 2014»

З 1 лютого 2014 року у м. Києві розпочалися прослуховування Всеукраїнського фестивалю сучасної естрадної пісні «Пісенний вернісаж - 2014» за участю виконавців і авторів з усіх регіонів України і зарубіжжя, про це повідомляє Творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва України».

 

«Пісенний вернісаж» - мистецький захід, покликаний сприянню піднесення рівня і популяризації кращих зразків української сучасної естрадної пісні. Фестиваль проводиться щорічно у третій декаді лютого у Національному палаці «Україна» і є творчим звітом сучасних українських поетів, композиторів, виконавців, аранжувальників і продюсерів за попередній період.

 

Співзасновники фестивалю «Пісенний вернісаж»: Творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», Міністерство культури і туризму України, Федерація профспілок України, Національна телекомпанія України та інші.

 

Вік учасників фестивалю не обмежений. Заявки та твори приймаються за адресою: вул. Хрещатик, 22, а/с В – 393,  м. Київ – 1, Україна, 01001. Контактна особа – Дехтяренко Леонід Федорович, тел. 095-794-03-52, e-mail: estrada@estrada.org.ua

 

Наталія Коршакова