Прес-центр8 жовтня 2015, 16:10

На першому місці - готовність до опалювального сезону

       Сьогодні відбулася селекторна нарада Мінрегіону України, в якій у режимі відеоконференції взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, заступники міських голів,  керівники комунальних підприємств. У ході наради розглянуто питання підготовки житлово-комунального господарства, підприємств паливно-енергетичного комплексу, об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період та виконання планів за заходів по підготовці до опалювального сезону 2015-2016 років.

           Станом на 01 жовтня 2015 року школи, дитячі садочки, лікарні, жилі будинки, тепломережі та котельні області до початку опалювального сезону технічно готові. Практично на всі котельні є акти готовності.

         Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про початок опалювального сезону» від 07.10.2015 № 473 райдержадміністраціям, виконавчим комітетам міських рад міст обласного рекомендовано розпочати опалювальний сезон у навчальних, медичних, дитячих та інших закладах побутового і соціально-культурного призначення, а також житлових будинках, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищує 80 С.