Прес-центр29 березня 2018, 10:03

В облдержадміністрації вирішувалися проблеми системи життєзабезпечення с.Боброве та смт Боровське

Заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів нараду з питань водо-, електрозабезпечення с. Бобрового та смт Борівського за участю представників Сєвєродонецької міської ради, ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» та підприємств водопровідно-каналізаційного господарства.

Він зауважив, що забезпечення електропостачанням та водопостачанням населення області є одним із пріоритетних напрямів діяльності влади. Важливо збалансувати беззбиткову роботу комунальних підприємств та надання якісних комунальних послуг.

У свою чергу, директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай зазначив, що затрати підприємств на надання послуг з централізованого водопостачання зазначених населених пунктів перевищує у декілька разів обсяги оплати від населення. Тому варто вжити дієвих заходів з пошуку альтернативних джерел водопостачання.

Разом з цим, з метою надання стабільного електропостачання мешканців с. Боброве розроблений проект щодо будівництва мереж зовнішнього електропостачання с. Боброве.

За підсумками засідання визначені необхідні заходи та дії щодо забезпечення якісними житлово-комунальними послугами мешканців с. Боброве та смт Боровське.