Архів новин

09 июня 2024

Послуги, що пропонуються хабом у Львов

По вівторках із 10:00 до 14:00 відвідувачі можуть отримати консультації адміністратора ЦНАПу Троїцької громади та правову допомогу представника Норвезької ради у справах біженців.

По середах з 10:00 до 14:00 у хабі організовано прийом психолога та кардіолога. За потреби лікар надає медикаменти.

По четвергах та п’ятницях з 10:00 до 12:00 прийом здійснюють співробітнки служби зайнятості.

Щодня з 10:00 до 15:00 консультує спеціаліст відділу соціального захисту Старобільської міської ради.

Адреса: місто Львів, вулиця Рудненська, 10.

Як подати заяву до міжнародного Реєстру збитків, спричинених російською агресією проти України

Українці можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків, спричинених російською агресією проти України. Про руйнування свого житла, що сталося через повномасштабну війну, можна повідомити через Дію.
Як це зробити – в інфографіці.

Велоспортсмен з Луганщини Данило Сурженко здобув три медалі національних змагань

У Кропивницькому відбувся чемпіонат України велосипедного спорту - маунтенбайк. 

Луганщину на змаганнях представив вихованець Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності Данило Сурженко.

Він переміг у чемпіонаті України серед юніорів в індивідуальній гонці на час, а також став третім на другому етапі чемпіонату України серед юніорів (ХСО) та на третьому етапі чемпіонату України серед юніорів (шорт-трек).

Підготував спортсмена Сергій Воронін.

Порядок, у якому складається акт обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання особи

Положеннями окремих нормативно-правих актів для прийняття рішення про призначення в окремих випадках деяких видів допомог, надання пільг з оплати комунальних послуг, а також для включення до Реєстру осіб, які мають право на пільги, передбачено складання акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання особи.

Ще 17 військових з Рубіжного отримали грошову підтримку

Вони беруть участь у заходах, спрямованих на безпеку та інтереси держави.

Їм перерахували по 30 тисяч гривень за Програмою надання грошової допомоги «Громада - Захисникам і Захисницям». Сума одержаних коштів складає 510 тисяч гривень. 

Від початку року вже 90 Захисників та Захисниць Рубіжанської громади отримали грошову допомогу на 2 мільйони 700 тисяч гривень.

Нагадуємо, що реалізація Програми триває протягом 2024 року. 

Консультації за номерами телефонів: 0509487925, 0662634871, 0501665222.

4,5 мільйона гривень на послуги з оздоровлення дітей спрямували громади Старобільщини

Цьогоріч оздоровленням будуть охоплені близько 400 школярів зі Старобільського району.

Біловодська громада уклала договір з табором відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді «Соколята», що у Карпатах, куди поїдуть 30 дітей. Ще 35 маленьких біловодчан відвідають спортивно-оздоровчий комплекс «Петрос». У Міжнародному дитячому центрі «Артек» відпочиватиме одна дитина з громади.

11 червня в Тернополі прийматиме керівництво ПФУ Луганщини

11 червня у місцевому хабі відбудеться особистий прийом заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Павла Баранова.

Звертайтеся з 12:00 до 14:00 за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 5-А.

З окупованих територій росіяни хочуть зробити федеральний округ – такі утворення не передбачені конституцією рф, з липня в «лнр» тарифи на комунальні послуги зростуть на 30%, Невське – під черговими ударами противника

«Невське, Стельмахівку та Куземівку окупанти обстріляли з мінометів та зі ствольної артилерії. По Невському та Куземівці вони вдарили з реактивних систем залпового вогню. По Новоєгорівці – некерованими авіаційними ракетами.