Прес-центр5 липня 2018, 11:07

Активну молодь області запрошують на тренінг з проектного менеджменту

У рамках конкурсу малих грантів «Молода енергія громад» 12 липня у м. Сєвєродонецьку, 13 липня – смт Білолуцьку та 19 липня – смт Троїцькому відбудуться тренінги з проектного менеджменту «Змінюй світ сьогодні».

До участі у тренінгу запрошуються люди віком від 14 до 19 років, які є лідерами та активістами громадських організацій, представники молодіжних громадських рад у громадах, молодіжних центрів і просторів всіх форм власності.

Під час тренінгу учасники отримують базовий рівень знань з основ проектного менеджменту, навичок створення власних проектів, спрямований на залучення підлітків та молоді до прийняття рішень у громаді.

Також вони зможуть обмінятися досвідом та знайти партнерів для реалізації спільних проектів в молодіжній сфері.

Учасники отримають сертифікат про проходження інформаційного тренінгу «Змінюй світ сьогодні» проекту «Молода енергія громад».

Кінцевий термін подання заявок – не пізніше двох діб до дати проведення тренінгу в обраному місці. Заявки приймаються шляхом реєстрації за електронною формою: https://docs.google.com/forms/d/1VSCN0MVLjWUy_IEyyBN456rsiTYhHabWM4UKiK1...

Докладнішу інформацію буде повідомлена усім зареєстрованим учасникам в індивідуальному порядку засобами електронної пошти та за телефоном, вказаним під час заповнення заявки.

У день проведення тренінгу учасники забезпечуються харчуванням.

Витрати на проїзд покриваються організаторами заходу за умови наявності оригіналів проїзних документів та документа, що підтверджує особу.

Контактні особи: Кирило Дубровін 050 856-71-44.

Проект здійснюється ЮНІСЕФ та громадська організація «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» за фінансової підтримки Європейського Союзу.