Прес-центр14 березня 2023, 10:03

День українського добровольця

Шановні люди доброї волі!

З нагоди Дня добровольця хочу щиро подякувати вам і висловити захоплення вашою відвагою, мужністю і готовністю боротися за мир і свободу нашої держави.

Сучасна Україна має декілька яскравих прикладів героїчного добровольчого руху. Більшість активних учасників Революції Гідності, навесні вставали на захист надбань Майдану проти проросійських сил на сході України. Так і більшість з ветеранів-добровольців АТО/ООС знову стали на захист проти кровожерливих росіянських загарбників.

Ваша безкорисна служба Україні у боротьбі за територіальну цілісність та незалежність, здатність встати на захист наших прав та інтересів викликає глибоку повагу і визнання у всьому світі.
Ви є справжніми героями, які стоять на захисті своєї рідної землі, своєї родини, своїх братів і сестер, своїх друзів і сусідів. Ви демонструєте високий рівень патріотизму, жертовності та відданості своїй країні, що є прикладом для наслідування для всіх громадян України.

Хочу побажати вам міцного здоров'я, нескореності духу, відваги та наснаги у важких справах, а також миру і благополуччя в особистому житті.
Щиро дякую вам за вашу службу і відданість нашій країні!

Слава Україні! Героям слава!

Начальник Луганської обласної
військової адміністрації Сергій ГАЙДАЙ