Прес-центр25 березня 2010, 18:03

Екскурсії

         25 березня 2010 року учні 11 класу ПЗ  "ЛЗОШ І-ІІІ ступенів «Бейт Менахем» відвідали Державний архів Луганської області з метою ознайомлення з роботою архіву. Учням було розказано про історію архіву, про склад фондів та довідковий апарат, про науково-дослідну та методичну роботу архіву, ознайомлено з основними вимогами щодо оформлення фізичних і юридичних осіб для роботи в читальному залі архіву, показані друковані видання за матеріалами архіву, які їх дуже зацікавили. 

        В ході оглядової екскурсії учні побачили читальний зал архіву, архівосховища. Учням демонструвалися метричні книги про народження, шлюб та смерть, церковні літописи, колекція мап, документи Луганського ливарного заводу, фільтраційні та карні справи розсекречені Управлінням служби безпеки України в Луганській області, документи, що утворилися в діяльності різних установ і організацій.

         По закінченню оглядової екскурсії учні зрозуміли, що професія архівіста складна і передбачає щоденну кропітку працю, високий професіональний рівень, різноманітні знання.