Прес-центр26 березня 2009, 14:03

Робоча поїздка директора Державного архіву Луганської області Старовойтова М.М. до Білокуракинського району

 

25 березня здійснено перевірку роботи сектору з архівної роботи Білокуракинської райдержадміністрації. Під час перевірки директор Держархіву області Старовойтов М.М. провів нараду з керівництвом району, на якій були присутні голова райдержадміністрації та райради, голова міської ради, голови селищних рад, заступник голови райдержадміністрації з питань ЖКХ, голова Білокуракинського районного суду, головний лікар центральної районної лікарні, директор ДП «Райагробудзамовлення», начальник відділу статистики, директор Білокуракинської ЗОШ-1, голова СТОВ «Зоря», директор музею. У ході наради Старовойтов М.М. нагадав про персональну відповідальності керівників за збереженість документів та порушення законодавства про НАФ та архівні установи.
Під час перевірки були відвідані архівні підрозділи установ району, зокрема Білокуракинського районного суду, районного відділу статистики та СТОВ «Зоря», проаналізовано стан збереженості документів.
Також було проведено огляд будівель з метою визначення найбільш пристосованого приміщення для зберігання архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду.
За підсумками перевірки було з’ясовано проблемні питання архівної справи району та шляхи їх подолання, визначено приміщення для розташування трудового архіву. Директор Держархіву області Старовойтов М.М. подякував керівництво району за роботу, яка проводиться для збереження документів Національного архівного фонду та документів з особового складу.