Прес-центр18 серпня 2010, 14:08

Семінар-нарада

     17 серпня 2010 року в Державному архіві Луганської області на виконання доручення Державного департаменту з питань банкрутства щодо врегулювання проблемних питань по передачі документів ліквідованих підприємств на збереження до архівних установ за ініціативою директора Державного архіву Луганської області та відділу з питань банкрутства у Луганській області проведено семінар-нараду за участю арбітражних керуючих та представників архівних установ.

 
     На семінарі - нараді були розглянуті наступні питання:
 
1. Проблемні питання, які виникають у арбітражних керуючих в процесі роботи з  ліквідованими підприємствами   в місті Луганську та Луганській області.
 
2. Недосконалість законодавчої бази щодо питань передачі документів ліквідованих підприємств на збереження до архівних установ.
 
     Директор Держархіву області Старовойтов М.М. висловив сподівання на краще розуміння арбітражними керуючими важливості збереження документів з особового складу ліквідованих підприємств та підприємств, які перебувають у стадії банкрутства.
 
      В ході семінару – наради було прийнято рішення написати відкритого листа до керівників міст та районів та депутатського корпусу міських і районних рад Луганської області  з  метою звернути увагу на проблеми, які виникають в процесі ліквідації підприємств та недостатню кількість трудових архівів на території області і відсутність їх  у місті Луганську.