Прес-центр18 лютого 2010, 18:02

Засідання ЕПК

17 лютого 2010 року в Державному архіві Луганської області відбулось засідання експертно-перевірної комісії Держархіву Луганської області.

 
На засіданні було розглянуто наступні питання:
 
1. Про внесення до Списку юридичних осіб – джерел формування Національного архівного фонду, які передають документи до Державного архіву Луганської області, Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Луганській області.
 
2. Про виведення зі Списку юридичних осіб – джерел формування НАФ, що передають документи до архівного відділу Лисичанської міської ради ВАТ «Лисичанськнафтооргсинтез».
 
3. Про виведення зі Списку юридичних осіб – джерел формування НАФ, що передають документи до архівного відділу Свердловської міської ради ВАТ «Трест «Свердловськшахтобуд».
 
4. Про виведення зі Списку юридичних осіб – джерел формування НАФ, що передають документи до архівного відділу Брянківської міської ради ВАТ«Брянківський завод фільтрувального устаткування».
 
5. Про визначення місця подальшого зберігання документів з особового складу Дочірнього підприємства Луганського виробництва по домобудуванню ЛВАТ «Подряд-Агро».
 
6. Про визначення місця подальшого зберігання документів з особового складу структурних підрозділів ОКП «Луганськводоканал».
 
7. Інформація про вилучення для знищення первинних бухгалтерських документів, що не були перевірені державними податковими органами.
 
8. Схвалення описів справ постійного зберігання, погодження описів справ з особового складу, номенклатур справ, інструкцій з діловодства, положень про ЕК та архівні підрозділи, актів про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду, про нестачу архівних документів.