Прес-центр28 квітня 2010, 16:04

Засідання ЕПК

28 квітня 2010 року в Державному архіві Луганської області відбулось засідання експертно-перевірної комісії Держархіву Луганської області. 

На засіданні були розглянуті наступні питання:
 
    1. Звіти відповідальних за роботу архівних підрозділів - секретарів експертних комісій  про роботу діловодних служб, архівних підрозділів та експертних комісій Луганської обласної ради, Луганського державного медичного університету, ВАТ «Глорія Джинс».
    2. Виключення зі Списку юридичних осіб - джерел формування НАФ, які не передають документи до Держархіву Луганської області, Луганську обласну організацію товариства книголюбів України, Луганську обласну організацію солдатських матерів, Луганське обласне братство ветеранів національно - визвольної боротьби -  ветеранів Української Повстанської Армії «УПА».
    3. Про визначення місця подальшого зберігання документів з особового складу підвідомчих організацій ОКП «Компанія «Луганськвода», яке знаходиться у стані ліквідації.
    4. Про визначення місця подальшого зберігання документів з особового складу КП «Луганський облрембудтрест», яке знаходиться у стані ліквідації.
    5. Про визначення місця подальшого зберігання документів з особового складу ОКП «Луганськводоканал», яке знаходиться у стані ліквідації.
    6. Про внесення до Списку юридичних осіб – джерел формування Національного архівного фонду, які передають документи до Державного архіву Луганської області Комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді»
    7. Про внесення до Списку юридичних осіб – джерел формування Національного архівного фонду, які передають документи до Державного архіву Луганської області Луганського обласного центру дитячо - юнацького туризму і краєзнавства.
    8. Визначення строків зберігання деяких документів Головного фінансового управління Луганської ОДА.
     9. Про внесення змін до Списку юридичних осіб - джерел формування НАФ, які передають документи до архівного відділу Сєвєродонецької міськради.
    10. Інформація про внесення змін до деяких законів України щодо визначення порядку та строків зберігання деяких категорій документів.
    11. Розглядання довідкового апарату.