Прес-центр1 листопада 2010, 12:11

Засідання ЕПК

 29 жовтня 2010 року в Державному архіві Луганської області відбулось засідання експертно-перевірної комісії Держархіву Луганської області.

 
На засіданні були розглянуті наступні питання:
 
1. Виключення зі складу експертно-перевірної комісії Держархіву Луганської області Клименко Л.В.
2. Включення до складу експертно-перевірної комісії Держархіву Луганської області Іорданової С.А.
3. Перерозподіл кураторства між членами експертно-перевірної комісії Держархіву Луганської області
4. Виключення зі Списку юридичних осіб – джерел формування НАФ, які передають документи до архівного відділу Станично-Луганської райдержадміністрації Відділу комунального майна Станично-Луганської районної ради.
5. Виключення зі Списку юридичних осіб – джерел формування НАФ, які передають документи до архівного відділу Станично-Луганської райдержадміністрації Управління економіки Станично-Луганської райдержадміністрації.
6. Включення до Списку юридичних осіб – джерел формування НАФ, які передають документи до Держархіву Луганської області Приватного акціонерного товариства «Луганський патронний завод».
6. Схвалення описів справ постійного зберігання, погодження описів справ з особового складу, номенклатур справ, інструкцій з діловодства, положень про ЕК та архівні підрозділи, актів про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду, про нестачу архівних справ.