Прес-центр13 серпня 2009, 16:08

Головний пріоритет в роботі – попередження виникнення надзвичайних ситуацій

     18 та 19 серпня поточного року у місті Красному Лучі під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Запорожцева М.В. планується проведення командно-штабного навчання на тему: «Дії органів управління та сил міської ланки обласної територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і територій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій».
     Під час навчання буде відпрацьовано:
    питання забезпечення безпеки населення і територій Луганської області під час виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру;
     практичні заходи з подолання наслідків надзвичайних ситуацій;
     перевірено дії керівного складу міста Красного Луча під час переведення міської ланки обласної територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і територій в режим функціонування в умовах особливого періоду.
     У навчанні беруть участь керівний склад Краснолуцької міської ради, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, міська евакуаційна комісія, спеціалізовані служби цивільного захисту міста, міське управління Головного управління МНС України в Луганській області, керівний склад окремих підприємств, організацій та установ міста.