Прес-центр22 вересня 2008, 11:09

Протягом 22.09.2008 – 03.10.2008 в Луганській області буде працювати комісія МНС України

     Протягом 22.09.2008 – 03.10.2008 в Луганській області буде працювати комісія Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Комісію очолює заступник Міністра МНС Болотських Михайло Васильович. Мета комісії: контрольна перевірка реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення, запобігання надзвичайним ситуаціям, готовності органів управління та сил реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру в Луганській області.
     23 вересня в малому залі облдержадміністрації відбудеться нарада, на якій заступник голови облдержадміністрації, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорожцев Микола Васильович відрекомендує керівному складу області склад комісії.
     Протягом наступних днів комісією буде перевірено організацію, планування та реалізацію заходів техногенної безпеки, державної політики у сфері цивільного захисту в органах управління міськвиконкомів, міських службах цивільної оборони, об'єднаннях, підприємствах, установах і організаціях міст області, віднесених до груп з цивільної оборони (мм. Луганськ, Алчевськ, Красний Луч, Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк та Стаханов).