Прес-центр18 квітня 2018, 09:04

Стан піддтопленя в області на 17 квітня 2018 року

В Луганській області тала вода подекуди вийшла із берегів річки Айдар, затопила низькопрофільні мости на автошляхах. Так станом за 17.04.2018 року на 18:00 в області залишається 4 підтоплених мостів та під’їздів до мостів.
Обстановка по районам:
У Новопсковському районі на мостах води немає. Мости для проїзду відкриті.
У Старобільському районі рівень води в річці Айдар за добу становить 292 см. На території району налічується шість низководних мостів. П’ять з яких на даний час є відкритими: у с. Титарівка, у с. Новоселівка, у с. Балакирівка, у с. Проказино, у с. Бутківка. У с. Хворостянівка міст затоплений на 23 см.
У Новоайдарському районі смт. Новоайдар «старий» міст затопило на 39 см. проїзд існує через «новий» міст; у с. Петренково міст затопило на 23 см., проїзд до села можливий вже на легковому автомобілі; у с. Співаківка під’їзд перед мостом затопило на 23 см., проїзд на легковому автомобілі мождивий, у с. Маловенделівка підтоплена дорога до моста 10 метрів та після 50 метрів рівень підтоплення 24см., у с. Бахмутівка підтоплено 8 м автодороги за мостом, рівень води складає 6 см, у с. Райгородка підтоплено 10 м. дорогиперед мостом та 10 м. після моста у напрямку дороги с. Трехізбенка.
Ситуація по затопленням, знаходиться під контролем служб ДП «Луганський автодор», місцевих органів влади, Національної поліції, чергової служби управління з питань цивільного захисту Луганської облдержадміністрації та Головного управління ДСНС України в Луганській області.