Прес-центр15 березня 2018, 11:03

Управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомляє

За останні декілька діб, через погодні умови, на автошляхах Луганської області склалася складна дорожня ситуація. У Біловодському, Білокуракинському, Марківському, Троїцькому, Сватівському та інших районах населення місцями, лишається заблокованим сніговими наметами. Неможливо дістатися лікарні, учбового закладу, рідних або населеного пункту. Зусилля облавтодора та інших служб, руйнує сильний поривчастий вітер. Перемети на дорозі з’являються через півтори-дві години після роботи снігоприбиральної техніки.

Так 14.03.2018 станом на 10 годину 30 хвилин на території Сватівського району у зв’язку з погіршенням погодних умов (сильний поривчастий вітер) утворився затор на автошляху Р-07 «Чугуїв - Мілове» за с. Новоселівка ближче до кордону з Харківської областю. На той час у заторі знаходилося 1 автобус сполученням «Новопсков – Харків», який рухався у напрямку м. Харків, з 15 пасажирами та 40 великогабаритних вантажних автомобілів в яких були люди .

Сумісною працею Сватівського Райавтодора, служб Головного управління ДСНС України в Луганській області та  управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації, за 3 години, вдалося визволить людей та техніку із снігової пастки.