Прес-центр10 червня 2024, 07:06

До окупаційної адміністрації Старобільська запрошують спеціалістів без вищої освіти, у Рубіжному не обіцяють мобільного зв’язку щонайменше до 2025 року, по Новоєгорівці росіяни вдарили КАБами

«Шість разів атакували росіяни поблизу Греківки. Також наші військові зупинили ворога в районі Невського, – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Противник активно застосовує авіацію. Зокрема, учора керованими авіаційними бомбами він поцілив по Новоєгорівці та Серебрянському лісу. Невське, Куземівка, Макіївка та Стельмахівка обстріляні з мінометів та зі ствольної артилерії. Невське й Куземівка – ще й з реактивної».

Окупаційна адміністрація так званого Старобільського муніципального округу хоче запросити спеціалістів житлово-комунального господарства, агропромислового розвитку, по роботі з молоддю, зв’язках із громадськістю, внутрішньої політики тощо. Вимоги знижені максимально – готові взяти без досвіду роботи за спеціальністю та без вищої освіти. Достатньо свідоцтва про здобуття середньої профтехосвіти.

Колаборанти запевняють, що цьогоріч питання увімкнення мобільного зв’язку в Рубіжному немає сенсу порушувати. Можливо, у 2025-му. Радять розвивати дротовий. Обіцянки продовжуються.