Прес-центр1 червня 2017, 13:06

«Фантом» зупиняє контрабанду

Співробітники спецпідрозділу «Фантом» управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Луганській області на трасі Cтаробiльськ – Новопсков, що бiля с. Проїждже, встановили факт збуту паливно-мастильних  матеріалів. Торгівля дизельним паливом велася з двору приватного будинку, де дизпаливо і зберігалося.

У ході перевірки встановлено, що паливно-мастильні матеріали виробництва РФ були незаконно ввезені на територію України та реалізовувалися за допомогою дрібних торгівців, повідомляє Головне управління ДФС у Луганській області.

За результатами проведених заходів вилучено 100 лiтрiв паливно-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю майже 2,5 тис. грн.

Відносно порушника складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 164 КУпАП.

«Фантомівці» разом з військовослужбовцями 54 окремого розвідувального батальйону Збройних сил України на незаконній переправі через річку Сіверський Донець у с. Лобачеве затримали жителя с. Передільське. Він намагався переправити до тимчасово непідконтрольного Україні с. Жовте 75 кг полуниці, 24 кг корму для котів та 36 ошийників для кішок. Загальна вартість товару складає 9 тис. грн. Відносно порушника складено адміністративний протокол за ч.2 ст. 204-3 КУпАП.