Прес-центр17 квітня 2018, 14:04

Підприємства з питного водопостачання Луганщини забезпечують реалізацію прав на землю

Питання забезпечення централізованого господарсько-питного водопостачання міст, сіл, селищ Луганської області, в умовах  проведення антитерористичної операції, залишається вкрай актуальним. До цієї проблеми сьогодні привернута увага керівництва Луганської облдержадміністрації.

Департаментом комунальної власності, земельних та майнових відносин Луганської облдержадміністрації 16.04.2018 було забезпечено проведення чергового засідання комісії з розгляду земельних питань, на якій були розглянуті матеріали щодо набуття прав на земельні ділянки підприємствами з питного водопостачання міст, сіл, селищ Луганської області.

За результатами розгляду комісії з розгляду земельних питань, загальна площа земельних ділянок, на які будуть оформлені речові права на земельні ділянки підприємствам з питного водопостачання міст, сіл, селищ Луганської області становить понад 41,0 га.

Переоформлення прав на земельні ділянки підприємствами з питного водопостачання сприятиме безперешкодному веденню господарської діяльності зазначеними підприємствами, проведенню будівельних робіт, реконструкцій існуючих комплексів очисних споруд, підключення до систем електропостачання, а в результаті сприятиме безперебійному забезпеченню населення Луганщини якісною питною водою.