Прес-центр7 серпня 2020, 15:08

На Луганщині організовують безкоштовні бізнес-тренінги зі стратегічного розвитку та практичних аспектів підприємницької діяльності

З метою зміцнення потенціалу та підвищення підприємницької активності ВПО та місцевого населення Луганської області відбудеться серія бізнес-тренінгів зі стратегічного розвитку та практичних аспектів підприємницької діяльності для осіб, які розглядають можливість відновлення чи розвитку підприємницької діяльності.

А саме:

28-29 серпня у м. Сєвєродонецьк та 04-05 вересня у м. Кремінна відбудеться тренінг «Стратегічний розвиток бізнесу в Донецькій, Луганській та Запорізькій областях» за тематиками: від ідей до стадії підприємницької діяльності, формування стратегії розвитку компанії, аналіз зовнішніх бар’єрів зростання МСБ за допомогою PESTEL аналізу, «карантинні» можливості: нові ніші та види діяльності при обмежувальних карантинних заходах, показники ефективності бізнес діяльності та оцінка персоналу, доходи, витрат структура, формування грошових потоків, ефективні стратегії стабілізації фінансового становища під час економічних криз тощо.

25-27 серпня у м. Сєвєродонецьк та 08-10 вересня у м. Рубіжне - тренінг «Практичні аспекти підприємницької діяльності у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях». Під час заходу будуть розглядатися такі теми:
ключові характеристики бізнес-процесів та їх методи вдосконалення, визначення показників та індикаторів бізнес-процесу та їх класифікація, «карантинна» оптимізація: горизонтальна й вертикальна інтеграція закупівель, схема облікової системи суб’єкта господарювання, управлінська звітність та її особливість, цикл та методи управління персоналом, методи креативного пошуку персоналу, робота з пасивними кандидатами, основні принципи бухгалтерського обліку та фінансової звітності, управління знаннями в компанії, антикризовий план, стратегія роботи з персоналом в кризовий період та ін.

Серія бізнес-тренінгів відбуватиметься у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру (ПРООН) за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Королівства Данії та Японії.

Посилання для реєстрації учасників одночасно на обидва тренінга: https://forms.gle/N2xeyifFYBtT4Sz18

Додаткову інформацію про участь у навчанні можна отримати за телефонами: +38(099)553-65-70, +38(096)550-94-76 та електронною поштою: vpo.study@gmail.com

За інформацією Луганського обласного центру зайнятості