Прес-центр4 березня 2020, 12:03

Прикордонники вимірюють температуру кожному, - Сергій Гайдай

Про це голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай заявив сьогодні, 4 березня, передаючи луганським прикордонникам чергову партію інфрачервоних безконтактних термометрів.

«Усі пункти перетину державного кордону та КПВВ області наразі забезпечені цими приладами. Крім того, там чергують бригади швидкої медичної допомоги. І якщо в людей виявлять підвищену температуру тіла, то медичні працівники повинні приймати їх, одягнувшись в комплекти індивідуального захисту. Відтепер ми їх маємо у достатній кількості», - наголосив Сергій Гайдай, який особисто перевірив швидкість та зручність роботи термометрів.

До речі, ці комплекти передані як бригадам швидкої допомоги, так і до інфекційних відділень, де планується приймати хворих.

За допомогу в їх придбанні, зважаючи на значний ажіотаж, Сергій Гайдай висловив подяку засновнику торговельної мережі «Медтехніка плюс» Олексію Давиденку.

«Температуру тіла ми вимірюємо у громадян, які слідують на вхід в Україну, та на КПВВ у Станиці Луганській. Скринінг здійснюється з 27 лютого кожній особі. На сьогоднішній день ми забезпечені цими приладами у необхідній кількості. Тож, дякую очільнику Луганщини за допомогу, надану в найкоротший термін», - зазначив начальник Луганського прикордонного загону полковник Юрій Петрів.