Прес-центр3 липня 2018, 17:07

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди 60-річчя Луганського обласного телебачення

 

Шановні співробітники Луганського обласного телерадіомовлення!

 

Історія луганської радіо- та тележурналістики тісно пов’язана з будівлею за адресою: м. Луганськ, вулиця Демьохіна, 25, де протягом тривалого часу гартувались та плекались найкращі кадри регіональних та загальноукраїнських засобів масової інформації.

Так, 2 липня 1958 року в ефірі пролунали перші позивні нового ретранслятора – розпочалося мовлення Луганської обласної телерадіокомпанії.

Робота на головному регіональному телерадіоканалі була і залишається ознакою високого професіоналізму журналіста.

Роки незалежності принесли луганському телебаченню новий виток розвитку, слідуванню принципам демократії та світовим стандартам журналістської роботи. Втім, після російської агресії журналісти телеканалу були вимушені полишити рідні кабінети та студії, аби нести правду на вільній частині Луганщини. У Сєвєродонецьку звичний для всіх ЛОТ перетворився на суспільного мовника, відродився та з новими силами продовжив справу.

Переконаний, що невдовзі луганська телевежа на Демьохіна, 25 транслюватиме українські канали, а ваші усміхнені обличчя та палаючі ентузіазмом очі, ваша творча праця вражатимуть глядачів по всій області.

Бажаю вам натхнення, сил та впевненості, високих рейтингів та віддану аудиторію. Миру та добробуту вам і вашим родинам!

 

 

З повагою 
голова Луганської обласної державної адміністрації –  
керівник обласної військово-цивільної адміністрації                       Юрій ГАРБУЗ