Прес-центр6 травня 2009, 16:05

Новий рекорд із проведення гірських виробок

1 травня ознаменовано для колективу державного підприємства «Свердловантрацит» важливою подією. Прохідницькою бригадою В.Морозова з шахти «Должанська-Капітальна» встановлено новий рекорд із проведення гірських виробок. За підсумками квітня, прохідники УПР-6 записали в свій актив 307 метрів проходки.



Із значною трудовою перемогою привітати гірників прибули перший заступник Міністра вугільної промисловості України Офіцеров Сергій Павлович, керівники державного підприємства «Свердловантрацит». Гості зустрічали прохідників безпосередньо на виїзді «на-гора», біля кліті. За традицією, яка давно склалася в підприємстві, колективу-рекордсменові вручили запашний коровай. Сергій Офіцеров від імені Колегії Мінвуглепрому щиро й сердечно привітав гірників з високим трудовим досягненням. Він відмітив, що пройти за місяць 307 метрів підземних горизонтів в галузі можуть лише окремі, високоорганізовані бригади. Сергій Павлович побажав прохідникам подальших успіхів і підкреслив – це не перша їх перемога. Від прохідників очікують нових, ще вищих результатів.

Подякував за напружену працю, самовіддачу, наполегливість у досягненні поставлених цілей колектив ділянки УПР-6 і генеральний директор держпідприємства Плювако Олександр Володимирович. Він відзначив і роботу інженерно-технічного корпусу шахти, без якої даний рекорд не був би можливий. Від імені колективу держпідприємства Плювако О.В. вручив гірникам бригади В.Морозова пам’ятну адресу.
Привітав своїх підопічних із перемогою і директор шахти «Должанська-Капітальна» Мельник Сергій Афанасійович. Теплі слова на адресу прохідників прозвучали також від голови Свердловського теркому ПРУП Рогочего Віктора Андрійовича, керівника дирекції по капітальному будівництву ДП «Свердловантрацит» Скрипника Євгена Миколайовича.