Прес-центр13 березня 2009, 16:03

Оголошення про розширену нараду.

ОГОЛОШЕННЯ

З метою обговорення регіональної Програми енергоефективності та енергозбереження Луганською обласною держадмінстрацією заплановано проведення 8 квітня цього року розширеної наради за участю представників центральних та місцевих органів влади, науковців, керівників підприємств і організацій, спеціалістів у галузі енергозбереження, а також інших зацікавлених осіб.

Тематика наради: Сучасні проблеми та шляхи вирішення нагальних питань ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, перехід на альтернативні види палива, заходи щодо ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, передові наробки в сфері енергоефективності та енергозбереження, обмін досвідом.
 
Пропонуємо всім зацікавленим сторонам надати власні пропозиції щодо розробки Концепції регіональної Програми енергоефективності Луганської області на 2010 – 2014 роки, а також з реалізації реальних проектів з енергозбереження на поточний рік та період до 2015 року.
 
Запропоновані проекти насамперед повинні бути спрямовані на використання альтернативних видів палива у житлово-комунальному господарстві та бюджетній сфері.
 
Зазначену інформацію, а також можливі тези доповідей просимо надсилати до 30.03.2009 р. на тел./факс. 8 (0642) 585634, або на електронну адресу: energy-save@loga.gov.ua .