Прес-центр22 грудня 2016, 10:12

З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!

22 грудня в Україні відзначається професійне свято тих, хто працює не покладаючи рук для того, щоб в наших оселях горіло світло, в них було тепло і затишно, щоб безперебійно працювали промислові підприємства, державні установи, школи, лікарні, дитячі сади. Всіх, хто працює в сфері енергетики, інженерного забезпечення, хто експлуатує, проектує, будує, випробовує, управляє енергоустановками, хто щодня працює для того, щоб в кожному вікні кожної хати всієї нашої області і багатомільйонної країни загоралось світло, щоб українські зими були наповнені теплом і затишком.
Бути енергетиком в наші дні - і почесно, і складно. Ви несете тепло і світло, а значить, даруєте людям то, без чого їх життя сьогодні вже неможливо. Від вашої роботи залежить життєзабезпечення окремо взятої людини і держави в цілому. Значення і важливість енергетики переоцінити неможливо.
Сьогодні, в умовах бойових дій і здорожчання енергоресурсів, в галузі впроваджуються енергозберігаючі технології. Це означає, що, як ніколи потрібні висококласні технічно грамотні фахівці, які, незважаючи на всі складнощі, забезпечують безпечне енергопостачання населенню і виробництвам. Відомо, скільки знань, відповідальності, наполегливості і уважності потрібно людині, яка обрала для себе цю професію. Енергетика притягує до себе сильних і надійних людей. В галузі працює багато розумних, яскравих і талановитих фахівців. Ваша праця заслуговує особливої вдячності і поваги.
Пліч-о-пліч ми з вами працюємо вже протягом довгого часу. Ми цінуємо можливість спільної роботи і впевнені, що співпрацювати з людьми, які на «ти» зі стихією енергії, яким ми багато в чому зобов'язані життєвим комфортом, - це честь і задоволення для нас. Наш спільний труд, надійність роботи енергосистеми важливі для кожного: для наших сімей, наших друзів, для міст, для всієї області.
Сподіваємося, що, наша співпраця буде тільки міцніти, ми і далі спільно будемо слідувати курсу енергоефективності, надійності і безпеки.
Особливих слів подяки заслуговують ветерани енергетичної галузі, чия праця і досвід покладені в фундамент сьогоднішньої енергетики.
У цей зимовий, морозний святковий день особливо хочемо побажати колегам-енергетикам, щоб у вашій роботі було якомога менше непередбачених ситуацій, аварій та перебоїв, бадьорості духу, натхнення, невичерпної енергії, міцного здоров'я, благополуччя, достатку, впевненості в завтрашньому дні! Нехай ваш будинок буде сповнений друзів, любові, посмішок і тепла, а поруч будуть близькі люди, з якими можна не тільки розділити щастя, а й примножити його!
Попереду ще багато цікавої масштабної роботи, треба багато чого зробити і ніякі труднощі не повинні і не можуть перешкодити реалізувати наші плани.

З повагою, керівництво і колектив Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження.