Прес-центр7 вересня 2009, 13:09

* * *







3 вересня 2009 року трудовий колектив державного підприємств «Свердловантрацит», першим серед державних підприємств Міністерства вугільної промисловості України, видав на-гора 4 млн тонн вугілля з початку року.

Додатково до плану 236 тис. тонн антрациту видобуто

додатково до плану. Середньодобовий видобуток з початку року склав 17222 тонни, навантаження на очисний вибій – 1501 тонну.

Середньодобовий видобуток з початку року склав 17222 тонн, навантаження на очисний вибій 1501 тонн. Продуктивність праці робітника з видобутку вугілля досягла 53,9 тонн на місяць.

Понад 65 % загального видобутку доводиться на колективи двох базових шахт: «Червоний партизан» і «Довжанська-Капітальна».

З перевиконанням річної програми працюють трудові колективи шахт «Центроспілка», «Харківська», ім. Я.М.Свердлова, які видобули понад 179 тис. тонн надпланового вугілля.

У державному підприємстві «Свердловантрацит» дев’ять бригад з видобутку вугілля забезпечують навантаження більше тисячі тонн на добу, з них в режимі понад дві тисячі тонн працює колектив бригади Черненко С.М. ВП «Шахта «Червоний партизан».

На долю колективу ДП «Свердловантрацит» доводиться понад 25 % всього палива, видобутого шахтарями Луганської області, і 15,5 % – Мінвуглепрому.