Прес-центр10 липня 2018, 10:07

Триває реалізація реформи Нова українська школа

У Кремінній відбувся обласний семінар-тренінг для керівників відділів освіти, директорів пілотних шкіл «Забезпечення умов для реалізації концепції Нова українська школа – ключовий обов`язок місцевих органів влади».

Під час заходу підбиті підсумки спільної роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації і Центру в умовах процесу децентралізації в регіоні.

Зі звітами та презентаціями виступили представники відділів освіти районів і міст області.

З інформацією щодо процесу децентралізації в області учасників семінару ознайомили радники з питань децентралізації Центру розвитку місцевого самоврядування Роман Власенко та Ольга Терент’єва.

Також розглянуто питання щодо впровадження в практику роботи шкіл проекту LEGO Foundation. Керівники змогли не тільки ознайомитися з даним проектом, а ще й попрактикуватися з шістьома цеглинками LEGO.

Слід зазначити, що протягом року керівництво Департаменту і Центру відвідували території та знайомили керівників шкіл зі станом процесу децентралізації в регіоні та підготовкою закладів освіти до впровадження ідей Нової української школи в життя.