Прес-центр19 червня 2017, 11:06

У Кремінній стартував Міжнародний вишкіл «Соборність»

На базі відпочинку «Лісова галявина» на Кремінщині урочисто відкрили Міжнародний вишкіл «Соборність», спрямований на вшанування героїв боротьби нашого народу за незалежність та територіальну цілісність України.

Організаторами заходу виступили Міністерство молоді та спорту України, управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації спільно з ГО «Дитяче громадське об’єднання Ніхто крім нас» (м. Рубіжне), військово-патріотичним клубом «Каскад» Сєвєродонецької міської ради воїнів-інтернаціоналістів.

У вишколі беруть участь 70 представників з України та інших держав, таких як Литва, Азербайджан і Узбекистан.

«Дуже приємно, що захід Міжнародного масштабу відбувається саме на Луганщині – для нас це визначна подія. Упевнена, кожен з учасників почерпне для себе нові знання, а гості з інших країн відкриють туристичну Луганщину», – зазначила заступник начальника управління молоді та спорту ОДА Євгенія Ратіхіна.

Міжнародний вишкіл триватиме до 11 днів. Протягом цього часу учасники дискутуватимуть на різноманітні історичні теми, заслухають лекції та відвідають тренінги на задану тематику, долучаться до історичних ігор.

Крім цього, жоден день вишколу не обійдеться без спорту (футбол, спортивний альпінізм, теніс, волейбол та ін.), ватри та нових знань з надання домедичної допомоги.