Прес-центр4 червня 2017, 19:06

У рамках акції «Луганщина у нас одна» група дітей з усієї області відправились на відпочинок

Сьогодні, 4 червня, 91 маленький житель Луганщини, серед яких три дитини з непідконтрольної українській владі території та 9 супроводжуючих вирушили на відпочинок до заміського оздоровчого табору «Опілля» у селищі Добринів Рогатинського району Івано-Франківської області.

На залізничному вокзалі міста Лисичанська їх проводжали заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк.

Варто зазначити, що дана поїздка стала можливою завдяки запрошенню Злученого Українського Американського Допомогового Комітету в Україні.

До складу групи увійшли діти 7-16 років з Троїцького, Біловодського, Білокуракинського, Кремінського, Новопсковського, Старобільського, Марківського районів, Чмирівської об’єднаної територіальної громади, Сєвєродонецька та з тимчасово непідконтрольної українській владі території. Це діти-переселенці, діти учасників АТО, переможці обласних та Всеукраїнських етапів предметних учнівських олімпіад і творчих конкурсів.

Відпочивати на Івано-Франківщині діти будуть впродовж 14 днів. Для них будуть надані комфортні умови проживання, чотириразове харчування, організовані пізнавальні екскурсії до Львова та Івано-Франківська, туристичні походи та різноманітні розважальні заходи.