Прес-центр12 жовтня 2018, 14:10

У Сєвєродонецьку вшанували пам'ять загиблих на Сході України

Сьогодні, 12 жовтня, відбулося покладання квітів до пам’ятника генерал-майору Національної гвардії України О.В. Радієвському з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

«Через біль та випробування ми будуємо гідну державу. За останні чотири роки на долю українців випало багато страшних подій. Майже щодня гинуть доньки та сини України. Так, 10 жовтня Луганщина втратила 19-річну Олесю Бакланову з Марківщини. Вічна пам'ять усім загиблим, які відстоюють суверенітет та територіальну цілісність України», – наголосила заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик.

Звертаючись до присутніх, вона також привітала усіх з прийдешніми святами – Днем захисника України, Днем Українського козацтва та Покровом Пресвятої Богородиці.

Ольга Лішик також відзначила, що наразі Україна відроджує історичне минуле. Відучора ми маємо рішення про надання Томосу про автокефалію Української Помісної Православної Церкви. Це перемога для кожного з нас.

«Дякую нашим захисниками за героїзм! Бережіть себе, ви є прикладом для української молоді», – сказала заступник голови облдержадміністрації.

Пам'ять загиблих учасники заходу вшанували хвилиною мовчання.