Прес-центр31 липня 2017, 11:07

УВАГА! Масштабний конкурс проектів регіонального розвитку!

Міністерство регіонального розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства України інформує про проведення конкурсного відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄC у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Дедлайн – 27 вересня 2017 року.

Загальний бюджет – 600,75 млн грн.

Максимальний розмір фінансування – 48 000 000 грн.

Конкурсний відбір проектів здійснюватиметься відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 року № 827.

Обсяг фінансування проекту регіонального розвитку, що подається для конкурсного відбору, не може перевищувати граничну суму, вказану у вищезгаданих програмах регіонального розвитку.

Проекти-переможці конкурсного відбору визначаються на основі рішення конкурсної комісії.

Документи для реєстрації проектів подавати в паперовій та електронній формі на адресу:

01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9;

e-mail: minregion@minregion.gov.ua; ProkopenkoHP@minregion.gov.ua.

Контактні телефони: (044) 278-49-52

Детальну інформацію щодо конкурсу проектів регіонального розвитку можна отримати тут:http://www.minregion.gov.ua/press/news/rozpochavsya-konkursniy-vidbir-pr...