Прес-центр12 червня 2017, 16:06

Визначено кращих у щорічній спартакіаді серед державних службовців

У Кремінній на спортивній базі фізкультурно-спортивного центру «Олімп» відбулась спартакіада Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Участь у змаганнях з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів взяли шість команд переможців зональних обласних змагань з Міловського, Новопсковського, Попаснянського, Сватівського, Старобільського і Кремінського районів.

Під час урочистого відкриття учасників спартакіади привітали заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, голова Луганського обласного комітету профспілки працівників  державних установ України Сергій Тихоновський, голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко.

Після двохденних змагань найкращими в загальнокомандному заліку стали старобільчани із сумою очок 66. Друге місце посіла команда Новопсковського району (61 очок), а третє – спортсмени Кремінського району (52 очки).

За результатами з кращих представників фінального етапу спартакіади буде сформовано збірну Луганської області, яка відстоюватиме честь Луганщини на всеукраїнських змаганнях, що відбудуться у вересні.

Зазначимо, що цього року у спартакіаді держслужбовців взяли участь 14 команд з міст та районів області. Змагання проходили у три етапи: І – місцевий, ІІ – зональний, ІІІ – фінал обласних змагань.

Спортсмени, які посіли призові міста у загальнокомандному і особистому заліках, були нагороджені кубками, медалями, грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації і цінними призами від обласного комітету профспілок.