Прес-центр30 липня 2018, 12:07

Юрій Гарбуз передав спецавтомобілі Луганському зональному відділу ВСП

Сьогодні, 30 липня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз передав два спеціальних автомобілі Луганському зональному відділу Військової служби правопорядку.

«Безпека громадян для нас пріоритетне завдання. Область знаходиться в районі проведення Операції об’єднаних сил, тут концентрується велика кількість військовослужбовців та військової техніки. Тому належна робота Військової служби правопорядку для нас дуже важлива», – зауважив Юрій Гарбуз. Він також наголосив, що за кошти обласного бюджету минулого року була придбана оргтехніка та меблі для Луганського зонального відділу ВСП, а сьогодні передані автомобілі. «Загалом у рамках Програми [Регіональної цільової програми розвитку правоохоронної сфери та цивільного захисту населення у Луганській області на 2016-2019 роки] Луганському зональному відділу ВСП була надана допомога на півтора мільйони гривень», – зазначив очільник області.

Два спецавтомобілі на базі Renault New Duster 2018 року виготовлення отримала військова інспекція безпеки дорожнього руху ВСП у рамках реалізації Регіональної цільової програми розвитку правоохоронної сфери та цивільного захисту населення у Луганській області на 2016-2019 роки. Загальна вартість техніки склала 1,19 млн грн.

Регіональна цільова програма розвитку правоохоронної сфери та цивільного захисту населення у Луганській області передбачає налагодження взаємодії між правоохоронними органами, цивільного захисту та органами виконавчої влади, а також належне матеріально-технічне забезпечення правоохоронних органів, цивільного захисту, частин Збройних Сил України.  Протягом 2016-2017 рр. на реалізацію програми було виділено 70,6 млн грн.