Прес-центр20 лютого 2018, 16:02

Юрій Гарбуз привітав нових співробітників батальйону поліції особливого призначення «Луганськ-1» з прийняттям присяги

Сьогодні, 20 лютого, в Сєвєродонецьку 49 нових співробітників батальйону поліції особливого призначення «Луганськ-1» присягнули на вірність українському народові. Урочисте складання Присяги пройшло у спортивній залі тренінгового центру при Головному управлінні Нацполіції в Луганській області. Почесними гостями церемонії були голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз та начальник ГУНП в Луганській області генерал поліції третього рангу Сергій Коміссаров.

«Ви – наша гордість і надія, – звернувся до поліцейських, що поповнили лави співробітників батальйону «Луганськ-1», Юрій Гарбуз. – Ваш батальйон пройшов хрещення у запеклих боях за звільнення Луганщини від російських найманців. Продовжуйте славетні традиції формування, з честю носіть звання поліцейського і вірно служіть Українському народові!».

Очільник області вручив обласні відзнаки і нагороди найкращим працівникам поліції 2017 року. Почесною відзнакою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації «За розвиток регіону» були нагороджені чотири співробітники луганської поліції. Ще сімох поліцейських відзначили почесною грамотою та листами подяки.

Низку працівників, які показали високий рівень професіоналізму, проявили ініціативу та наполегливість, що були спрямовані на зміцнення закону і правопорядку в області та державі, було відзначено грошовою винагородою та почесним званням «Кращий працівник 2017 року ГУНП в Луганській області».

Луганська облдержадміністрація активно підтримує правоохоронні органи області. Адже безпека є одним з пріоритетів діяльності очільника області. У 2017 році на укріплення матеріально-технічної бази ГУНП у Луганській області з обласного бюджету було виділено 37 млн грн, близько 45 млн грн передбачено у бюджеті 2018 року. Це кошти на фінансування програми «Безпечне місто», ремонти будівель, автотранспорт, оргтехніку тощо.