Прес-центр18 вересня 2017, 11:09

15 вересня у смт. Станиця Луганська, а 16 вересня у м. Рубіжне відбувся вже досить відомий вокальний конкурс-караоке за участі ансамблю пісні і танцю «Радани»

Обласна культурно-мистецька акція «Український формат», яка стартувала за ініціативи голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, продовжується.
15 вересня у смт. Станиця Луганська, а 16 вересня у м. Рубіжне відбувся вже досить відомий вокальний конкурс-караоке за участі ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії. У майстерному виконанні артистів прозвучали українські сучасні та народні пісні, відомі всій Україні.
Наймузичніший конкурс пройшов на місцевих площах у суто українському форматі. Варто також зауважити, що у Рубіжному розважальна програма була присвячена святу - Дню сім’ї, Станиця ж приймала творчу команду, святкуючи День миру. То ж, жителі обох міст продемонстрували свої таланти, а найсильніші були винагородженні пам’ятними призами та запрошені до участі у фіналі, вже у Сєвєродонецьку.
Отже, ми ще раз щиро вітаємо переможців та всіх учасників музичного конкурсу. Бажаємо удачі, натхнення і творчого розвитку!
Організатори: Управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА та Центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва.