Прес-центр21 вересня 2017, 17:09

20 вересня 2017 року відбулося засідання колегії Управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації

20 вересня 2017 року о 1000 у приміщенні облдержадміністрації (м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59) відбулося засідання колегії Управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації.

          Під час засідання колегії Управління було розглянуто питання щодо:

  • підготовки закладів культури міст та районів області до опалюваного сезону 2017-2018 років, поліпшення в них пожежної безпеки з огляду на трагедію, що сталася у дитячому таборі в Одеській області;
  • збереження кадрового потенціалу та підвищення професійного рівня працівників сфери культури області;
  • проблемних питань правового забезпечення процесу передачі із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст відповідних районів у власність об’єднаних територіальних громад закладів культури та майна цих закладів.

За підсумком роботи колегії пропозиції із розглянутих питань буде направлено керівникам міських рад та райдержадміністрацій.

          Окрім цього членами колегії було заслухано звіт директора Риб’янцевої І.П. про роботу Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.М. Горького за 2016-2017 рр., а також підтримано клопотання Луганського обласного центру народної творчості щодо підтвердження звання «народний» 19 аматорським колективам області.