Прес-центр29 серпня 2017, 11:08

Ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії взяв участь в обласних заходах до Дня Незалежності в м. Сватове

Ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії взяв участь в обласних заходах з нагоди двадцять шостої річниці незалежності України. У цей знаменний день традиційне державне свято приймала гостинна Сватівщина.
На майдані Злагоди, «Радани» дарували всім жителям та гостям міста (які, доречи, з’їхалися не тільки з Луганщини, а й з усієї України) свої щирі вітання та безмежну красу української пісні. У святковій концертній програмі звучали неповторні українські сучасні та народні твори, крім того свою майстерність презентували й наші артисти балету, які продемонстрували широкому загалу свої яскраві хореографічні номери. На завершення святкового виступу ансамбль подарував глядачам попурі з найяскравіших хітів України.
Приємно відмітити й те, що глядачі із задоволенням і щирими оплесками зустрічали кожну пісню колективу, а це, без сумнівів, головна і найвища оцінка нашої творчої роботи. 
Отже, колектив Луганської обласної філармонії з радістю приєднується до поздоровлень артистів. Бажаємо вам міцного здоров'я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, добробуту та любові. Нехай любов до рідної Батьківщини не згаса в вашому серці повік!