Прес-центр13 грудня 2018, 09:12

Брифінг для ЗМІ: «Про підготовку та проведення обласних заходів, присвячених новорічним святам»

Аліна Адамчук, начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, повідомила, яка саме програма чекає на мешканців та гостей Луганщини під час новорічних та різдвяних свят.
Одна з яскравих подій в культурному житті Луганщини - зимовий етап обласного відкритого фестивалю-конкурсу української культури та фольклору "Байбак-fest", що відбудеться 19 грудня 2018 року в приміщенні Новоайдарського районного Будинку культури.
Особливої уваги заслуговує також культурно-мистецька акція «Сяйво таланту», яка збирає кращі дитячо-юнацькі колективи Луганщини. Про це детально розповіла Ганна Саган, заступник директора з культурно-мистецьких заходів КУ «Луганський обласний центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва».
Обласні заклади культури добре подбали про святковий настрій відвідувачів: Луганська обласна філармонія підготувала декілька святкових концертів, Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр запрошує на інтермедію біля ялинки та новорічну казку, Луганський обласний центр народної творчості пропонує переглянути виставку майстрів народного мистецтва. Багато цікавих розваг і несподіванок є в афіші Луганського обласного Козачого кінного театру. Луганською обласною універсальною науковою бібліотекою та Луганським обласним краєзнавчим музеєм також заплановано проведення новорічних заходів.
У містах, районних центрах та селищах також вже панує новорічна атмосфера, заплановано проведення ряду святкових заходів.
Слідкуйте за анонсами!