Прес-центр27 грудня 2018, 16:12

Луганська обласна філармонія оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Луганська обласна філармонія (м. Сєвєродонецьк, вул. Шевченка, буд.3), відповідно до частини другої статті 21 Закону України «Про культуру» (формування кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури здійснюється на конкурсній основі) та Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 № 497, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад, а саме:

Артист вокаліст естрадного ансамблю пісні і танцю, вищої категорії – 1 одиниця.
Головний диригент – 1 одиниця.

Кваліфікаційні вимоги.

Артист-вокаліст (естради) вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста музичної комедії, естради) I категорії не менше 3 років.

Головний диригент: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професією диригента вищої категорії не менше 3 років.

Документи приймаються за адресою: Луганська область, місто Сєвєродонецьк, вул. Шевченка, буд. 3.  Конкурс буде проведено в музичній школі о 10-00 17 січня 2019 року. Телефон для довідок – 050-218-38-17.

Документи приймаються щоденно до 15 січня 2019 року з 9:00 до 13:00, крім суботи та неділі.

Для участі в конкурсі громадянин України надає наступні документи:

1) заяву про участь в конкурсі у довільній формі;

2) особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;

3) копія паспорта та ідентифікаційного номеру(оригінали надаються особисто);

4) копія трудової книжки (за наявності);

5) копія документа про освіту (диплому та додатку) за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, зіграних ролей, виконаних номерів, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).