Прес-центр3 грудня 2018, 13:12

Майстер-клас з хореографічного мистецтва «Традиційний український танець. Теорія та практика»

2 грудня 2018 року в Сєвєродонецьку відбувся обласний майстер-клас з хореографічного мистецтва «Традиційний український танець. Теорія та практика».

Організатором майстер-класу виступив Луганський обласний центр народної творчості. Захід відбувся за сприяння Управління культури національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації.

На запрошення Луганського обласного центру народної творчості, для проведення майстер-класу приїхав Володимир Дольчук, заслуженийпрацівник України, відмінник освіти України, член правління національної спілки хореографів України, директор міжнародного культурного проекту «Арабески», художній керівник ансамблю народного танцю України «Барвінок».

В заході взяли участь 47 учасників майже з усіх куточків нашої області.

Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері. Всі учасники майстер-класу отримали сертифікати Луганського обласного центру народної творчості, які засвідчують участь у майстер-класі та унікальні навички та вміння, які вони обов'язково використовуватимуть у своїй роботі та передаватимуть своїм вихованцям та учням.