Прес-центр5 лютого 2018, 14:02

Відбувся концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії за участю Лауреата міжнародних конкурсів Вікторії Швець /фортепіано/

3 лютого Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії під керівництвом Євгена Тутевича дарував слухачу класичну музику, сповнену неповторних ліричних відчуттів. 

У концерті прозвучали «Симфонія № 4», сі-бемоль мажор, Людвіга ван Бетховена і «Концерт № 1 для фортепіано з оркестром», мі мінор, Фрідеріка Шопена. Обидва твори були тепло сприйняті сєвєродонецькою публікою. Їх чарівна музика, осяяна світлом щастя та щирого почуття, подарувала в цей музичний вечір по-справжньому незабутні емоції. Вразила слухачів й дивовижна гра запрошеної піаністки з Києва, Лауреата міжнародних конкурсів Вікторії Швець, яка неперевершено виконала концерт фортепіанної музики з оркестром.

За талант та неповторну красу виконаної програми класичної музики артисти цього вечора отримали найбільший подарунок – вдячність слухачів у вигляді невщухаючих оплесків. Дякуємо всім, хто у цей вечір був разом з нами та запрошуємо на наступний концерт, який відбудеться 17 лютого, о 18.00 у Концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.