Прес-центр28 лютого 2024, 10:02

Лисичанський хаб у Запоріжжі надає 17 видів адміністративних послуг – Наталя Романенко перевірила організацію роботи із ВПО

 

Заступник голови облдержадміністрації Наталія Романенко у рамках робочої поїздки проінспектувала роботу координаційного центру з підтримки цивільного населення Лисичанської міської військової адміністрації у м.Запоріжжі.

Вона заслухала звіт про результати роботи із внутрішньо переміщеними особами у 2023 році та поцікавилися про напрямки надання послуг нашим землякам у поточному році. 

Станом на сьогодні гуманітарну допомогу у хабі отримують 744 особи – ВПО з Луганської області, з них 159 - з Лисичанської міської територіальної громади.

За 2023 рік хабом була надана гуманітарна допомога у вигляді харчових наборів у кількості 5208 штук, за два місяці 2024 року – 884 шт.

Родинам соціально незахищеної категорії також надавались засобів гігієни: у грудні 2023 року – 92 набори,  у лютому 2024 таку допомогу отримали ще 39 родин.

На базі кооординаційного центру щомісячні виїзні прийоми здійснюють адміністратор Лисичанського ЦНАПу та представник ГУ ПФУ України. Надається 17 адміністративних послуг, дев’ять з них – зі сфери соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей. Консультативну допомогу з проблемних питань громадяни отримують через  сall-центр ЦНАП. 

Консультації з юридичних питань та правових аспектів працевлаштування надаються представниками Благодійного фонду «Право на захист» та спеціалістами центру зайнятості дистанційно. 

Хаб працює за адресою: м.Запоріжжя, вул. Сєдова, 5.