Прес-центр6 лютого 2024, 12:02

Минулоріч жителям Луганщини провели 17 масових перерахунків пенсій

Підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області за 2023 рік сьогодні, 6 лютого, підбили на засіданні колегії.

У ньому взяли участь заступниця Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко та заступниця голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська. 

Так, Катерина Безгинська висловила подяку працівникам обласного управління ПФУ за стабільність у роботі – вони регулярно забезпечують майже 250 тисяч земляків пенсіями, організовують нарахування мешканцям Луганщини субсидій, пільг та інших соціальних виплат.  

Про підсумки річної роботи звітувала очільниця пенсійної служби регіону Ольга Шарунова.  

Зокрема, було відзначено, що виконання планових показників власних надходжень Головним управлінням забезпечено на 142,5 відсотка. 

Відбулося 17 масових перерахунків пенсій, що призвело до збільшення середнього розміру пенсій в Луганській області до 6 334,2 гривень.

Кількість отримувачів субсидій складає 38 119 осіб, а пільг – 17 172 особи. 

Протягом звітного періоду опрацьовано 1613 заяв-розрахунків у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, поданих страхувальниками Луганської області. 

Жителі Луганщини отримали 22 918 консультацій через телефонні «гарячих лініях».

Віднедавна у Києві, Львові та Черкасах започатковано виїзні прийоми внутрішньо переміщених осіб з Луганської області керівництвом Головного управління ПФУ нашого регіону.