Прес-центр25 лютого 2024, 08:02

На шахтах «лнр» анулюють бронювання, менше тижня до весни – в Сєвєродонецьку почали тестувати котельню, по деокупованій Надії завдано авіаційного удару

Минулої доби росіяни спробували йти уперед на південь від Невського – поблизу Тернів. 

Ворожих обстрілів з артилерії зазнала Білогорівка. 

З авіації – Надія.

«Окупанти зазнають знаних втрат, зокрема, й на Лимано-Куп’янському напрямку. Коли штурмова група загарбників намагається зайняти позицію – вона втрачає близько 60 % техніки, не кажучи вже за особовий склад, – каже очільник Луганщини Артем Лисогор. – Коли ці показники стають для противника критичними, для перегрупування йому необхідно до двох-трьох днів. Резерви ворог, як і раніше, поповнює за рахунок відказників та колишніх ув’язнених».

Відділи кадрів вугледобувних підприємств у так званій «лнр» анулюють бронювання гірників. 

Відповідні документи вимагають «добровільно» здати кожному. 

Також повідомляють, що на початку березня на шахтах будуть проведені профогляди лікарськими комісіями, які приїдуть з території рф. Саме вони визначатимуть – кого мобілізувати першочергово.

Жителям Сєвєродонецька, що залишилися в місті, обіцяли опалення восени 2022 року. Потім казали, що все готово до запуску, рівно за рік. 

До весни 2024-го ще декілька днів. В місті почали вперше тестувати котельню. В режимі циркуляції, бо система централізованого опалення зруйнована на багатьох ділянках. Тож, не буде теплою і весна.