Прес-центр12 cічня 2022, 16:01

Обласна влада контролює питання виплати зарплати на підприємствах-боржниках

Зокрема, організовано активну роботу з місцевими органами влади для негайного реагування та контролю ситуації на підприємствах-боржниках із виплати заробітної плати.

Сьогодні першим заступником голови облдержадміністрації Олексієм Смирновим проведено робочу нараду задля посилення контролю за станом погашення боргу із заробітної плати у Кремінському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг), який перебуває в стадії ліквідації.

За статистичними даними, станом на 1 грудня 2021 року заборгованість по Кремінському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) становить 241,8 тис. гривень.

Присутні заслухали інформацію голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Романа Власенка про заходи, які вживаються за цим напрямом.

Підсумовуючи, Олексій Смирнов наголосив, що питання погашення заборгованості із заробітної плати на контролі Уряду та облдержадміністрації. Саме тому одним із основних завдань на сьогодні є недопущення виникнення та забезпечення погашення наявної заборгованості на усіх підприємствах, в установах, організаціях області.

«Спільними зусиллями маємо максимально сприяти підвищенню рівня добробуту наших громадян, належному захисту трудових прав працівників», - сказав Олексій Смирнов.

За результатами наради прийняті відповідні рішення, спрямовані на погашення утвореної заборгованості.