Прес-центр28 cічня 2022, 09:01

Проаналізовані варіанти розширення освітніх можливостей для осіб з тимчасово окупованих територій у навчальних закладах поблизу лінії розмежування

Заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська із робочою поїздкою відвідала Золотівський професійний ліцей та Попаснянський професійний ліцей залізничного транспорту.

Вона ознайомилася з освітньою та адміністративно-господарською діяльністю закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які функціонують на лінії розмежування,

Зокрема, оглянула навчальні та навчально-виробничі приміщення закладів, перевірила умови навчання й проживання здобувачів освіти.

Під час зустрічі з керівниками ліцеїв Тетяною Кіященко та Василем Дегтяренком розглянуті питання розвитку матеріально-технічної бази закладів, шляхи розширення освітніх можливостей для осіб з тимчасово окупованих територій та з числа ВПО, залучення роботодавців, міжнародних соціальних партнерів до спільного вирішення актуальних проблем професійної освіти в регіоні.

За результатами відвідування професійних ліцеїв Катерина Безгинська наголосила на всебічному сприянні їх подальшого розвитку.