Прес-центр21 лютого 2024, 08:02

Протягом чотирьох днів до відкриття дільниць в «лнр» триватиме виїзне голосування, за відновлення електропостачання в Довжанську вимагають гроші, до звільненого Невського доправили ліки та паливо

«Швидко виконуємо кожну потребу жителів деокупованих територій. Чергова з них – медичні препарати. Звісно – у кожного свій перелік. Закупили та вчора доставили до Невського. А також паливо для роботи генераторів – це теж регулярна потреба», – зазначив Артем Лисогор, начальник обласної військової адміністрації.

Він додав, що від ворожого вогню вчора потерпали Невське, Кармазинівка та Білогорівка. По останній противник завдавав ударів з авіації. На цій ділянці фронту і штурмував декілька разів, але всі спроби зупинені нашими захисниками.

Ще до відкриття виборчих дільниць у так званій «лнр» буде організовано дострокове голосування. Воно відбудеться із 11 по 14 березня. 
Окупанти планують завітати до квартир та будинків луганчан, які проживають у місцях, віддалених від приміщень для волевиявлення. Або не проживають там взагалі. Однак проголосувати за них треба.

А також у населених пунктах, сполучення з якими ускладнене. На думку організаторів, виїхати звідти складно, а от доїхати туди – цілком реально.

Комунальники у Довжанську знайшли відповідь на запитання щодо їхньої бездіяльності після негоди. Вони не хочуть працювати виключно за зарплату. Тому за відновлення електропостачання у сільській місцевості вони вимагають гроші із місцевих жителів. За підключення однієї вулиці беруть до 80 тисяч рублів. Із кожного абонента – ще по дві тисячі.