Прес-центр18 лютого 2024, 08:02

У Довжанську сформували робочу групу для примусової мобілізації, до зруйнованої росіянами Попасної за гроші пускають туристів, жителі звільнених сіл одержали продуктові пакунки та хліб

«До Невського учора волонтери доставили 40 продуктових наборів, які роздали місцевим. У кожне деокуповане село, де мешкають люди, привезли хліб. Луганські поліцейські – до Макіївки та Греківки. Представники Красноріченської військової адміністрації – до Новолюбівки та Невського», – повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Він вкотре наголосив, що безпекова ситуація в цих населених пунктах є складною. Залишатися цивільним там вкрай небезпечно. Так, у бік Невського росіяни відкрили вогонь з артилерії та мінометів. По Макіївці завдали авіаційного удару. А ще – по території Серебрянського лісу.

Атакувати загарбники спробували поблизу Білогорівки. 

Аби розпочати масовану примусову мобілізацію окупанти очікують завершення виборів президента рф.

Але підготовчі заходи у так званій «лнр» тривають. Так, у Довжанську вже відбулося засідання відповідної робочої групи.

Там вже склали базу даних чоловіків, які підлягають мобілізації, серед тих, хто отримав російське громадянство. Уся інформація із паспортних столів систематизована.

Мережею ширяться оголошення про розвиток сфери туризму у зруйнованій росіянами вщент Попасній. В місто почали пускати туристів за певну суму грошей. Також пропонують ночівлю у вцілілій багатоповерхівці. Екскурсія по досягненнях «руського миру».