Прес-центр3 лютого 2024, 08:02

У школах Довжанська окупанти викладають саперну справу, «оглянуті» ремонтниками квартири лисичан залишаються відчиненими, ворог не зменшує кількість БПЛА і броньованої техніки при штурмах

«При атакувальних діях російську піхоту майже щоразу супроводжує значна кількість важкої техніки. Останнім часом у якості підтримки з неба загарбники застосовують безпілотники. Лише за учора у смузі нашої відповідальності їх було зафіксовано щонайменше 14», – поінформував Артем Лисогор, начальник обласної військової адміністрації.

Бойові дії точилися в районі, що південніше від Невського. Це село потрапило під удари мінометів та артилерійських установок. 

З авіації противник вдарив по Білогорівці.

За останні роки у загальноосвітніх навчальних закладах Довжанська окупанти відкрили декілька кадетських класів. 

Замість предметів, які знадобляться при здобутті вищої освіти, там викладають для дітей саперну справу, тактику диверсійних груп, розвивають навички стрільби. За них вже зробили вибір.

Гастролери-ремонтники продовжують огляд-обшук багатоповерхівок Лисичанська. Після таких ознайомчих рейдів з домівок зникає все, що припадає їм в око. 

Звісно, вскривають й житло, де їм не відчиняють через відсутність господарів. Ніхто нові двері не встановлює навіть показово – квартири залишаються відчиненими.